AUTO NGJYROSJE DHE AUTO PJES ORIGJINALE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KLIENTË CILESI DHE TË KËNAQUAR

 
Ne kemi ofruar shërbime me cilësi të lartë për më shumë se 25 vjet. Ne përdorim pjesë origjinale për çdo automjet. Ne kemi 2 dhoma bojërash dhe një sërë pjesësh rezervë për Volkswagen, BMW, Mercedes, Porsche, Land Rover dhe Audi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Punon larja e makinave

 
Ekipi ynë përbëhet nga 15 profesionistë me ekspertizë të lartë në karrocerinë e automjeteve. Kemi 2 dhoma për lyerje. Ne garantojmë cilësinë e shërbimeve tona. Konfirmim për këtë janë numri i madh i klientëve në 25 vitet e fundit.
 
 
 
 
 
 
 

Pjesë këmbimi

 
Ne kemi një depo të madhe të pjesëve të këmbimit për automjete të ndryshme nga markat Volkswagen, BMW, Mercedes, Porsche, Land Rover dhe Audi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Për Ne

 
Service Tefik ka më shumë se 25 vjet në tregun e Republikes se Maqedonis Veriore. Ofrojmë pjes kembimi origjinale te reja dhe te perdorura nga markat Volkswagen, BMW, Mercedes, Porsche, Land Rover dhe Audi.

Poashtu kemi edhe 2 furra per ngjyrosje profesionale te veturave dhe një numër të madh pjesësh origjinale për modele të ndryshme automjetesh qe na japin siguri për çdo riparim të çdo automjeti, me garanci për punim dhe shërbim profesional dhe cilësor.

 
 
 
 
 
 
 
Ne Ofrojmë Shërbim Profesional
 
 
 

1

 
 
 
Ekipi
 
 
 
 
Ne jemi 15 profesionistë me përvojë shumëvjeçare në industrinë e automobilave.
 
 
 
 

2

 
 
 
Pjesë
 
 
 
 
Kemi modele të ndryshme nga markat Volkswagen, BMW, Mercedes, Porsche, Land Rover dhe Audi.
 
 
 
 

3

 
 
 
Dhomat e veta
 
 
 
 
Ne kemi 2 dhoma lyerje që na jep siguri në cilësinë e ofruar të punimit dhe shërbimit.
 
 
 
 

4

 
 
 
Afati i fundit
 
 
 
 
Ne gjithmonë ofrojmë mjeshtërinë dhe shërbimin e rënë dakord brenda afatit të rënë dakord me secilin klient.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galeri

 
 
 
 
partnerët tanë
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktoni

 
*
 
*
 
*