AUTO NGJYROSJE DHE AUTO PJES ORIGJINALE

Kontaktoni
photo

PUNON LARJA E MAKINAVE

Ekipi ynë përbëhet nga 15 profesionistë me ekspertizë të lartë në karrocerinë e automjeteve. Kemi 2 dhoma për lyerje. Ne garantojmë cilësinë e shërbimeve tona. Konfirmim për këtë janë numri i madh i klientëve në 25 vitet e fundit.

photo

PJESË KËMBIMI

Ne kemi një depo të madhe të pjesëve të këmbimit për automjete të ndryshme nga markat Volk.

photo

KLIENTË CILESI DHE TË KËNAQUAR

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse non consequat sem, sed interdum arcu. Duis nec dolor vitae leo ultrices sollicitudin. Vestibulum efficitur tincidunt est, nec vulputate massa fringilla ac.

PËR NE

Service Tefik ka më shumë se 25 vjet në tregun e Republikes se Maqedonis Veriore. Ofrojmë pjes kembimi origjinale te reja dhe te perdorura nga markat Volkswagen, BMW, Mercedes, Porsche, Land Rover dhe Audi.

Poashtu kemi edhe 2 furra per ngjyrosje profesionale te veturave dhe një numër të madh pjesësh origjinale për modele të ndryshme automjetesh qe na japin siguri për çdo riparim të çdo automjeti, me garanci për punim dhe shërbim profesional dhe cilësor.

Kontaktoni

NE OFROJMË SHËRBIM PROFESIONAL

EKIPI

Ne jemi 15 profesionistë me përvojë shumëvjeçare në industrinë e automobilave.

PJESË

Kemi modele të ndryshme nga markat Volkswagen, BMW, Mercedes, Porsche, Land Rover dhe Audi.

DHOMAT E VETA

Ne kemi 2 dhoma lyerje që na jep siguri në cilësinë e ofruar të punimit dhe shërbimit.

AFATI I FUNDIT

Ne gjithmonë ofrojmë mjeshtërinë dhe shërbimin e rënë dakord brenda afatit të rënë dakord me secilin klient.

ÇFARË THONË KLIENTËT TANË?


Shpresa

photo

Kam marrë një riparim të automjetit tim brenda afatit për të cilin kemi rënë dakord me cilësi dhe çmim të shkëlqyer.

Driton

photo

Punim me cilesi te shkelqyer dhe sherbim te shpejte.

Arben

photo

Shërbimi më i mirë në qytet

PARTNERËT TANË

Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket

GALERI

Kontaktoni

Loading
Your message has been sent. Thank you!